Starvalley
Specialist in presentatietrainingen
Menu
8.3
Zeer goed
2016

Ster in presenteren

Je staat op het punt om jezelf in te schrijven voor de beste presentatietraining voor beginners en gevorderden. Deze presentatietraining is geschikt voor iedereen die communiceert. Dit geldt dus niet alleen voor managers, consultants of verkopers, maar voor iedereen die geregeld zijn verhaal vertelt aan anderen. Na deze presentatietraining kun je drempelloos je verhaal vertellen en geef je zonder enige voorbereiding een uitstekende presentatie. Star Valley maakt jou een ster in presenteren.

INSCHRIJVEN
Je bent twee klikken verwijderd van je inschrijving. Klik onderaan op de pagina op inschrijven, vul je gegevens in en klik op verzenden. Je ontvangt vervolgens binnen 48 uur van ons een bevestiging.

TRAINER
Deze presentatietraining wordt gegeven door Maarten Verbunt.

Nog iets niet helemaal duidelijk? Hier vind je alle informatie over de presentatietraining. Lees en bekijk anders ook nog even de referenties van alle deelnemers die jou voor zijn gegaan.  

Details
  • Training:   Ster in presenteren
  • Type:   Presentatietraining
  • Datum:   23 november 2017 09:30  &  07 december 2017 09:30
  • Locatie: Breda
  • Inschrijven

Contact

VAN HARTE WELKOM OP ONZE TRAININGSLOCATIE

Onze trainingslocatie is gevestigd in het midden van één van de alleroudste bossen van Nederland. Deze inspirerende omgeving, in het Mastbos in Breda, gaat jou positief beïnvloeden.

Adres:
Stouwdreef 1, 4836 AK Breda