Star Valley
Specialist in presentatietrainingen
Menu
8.7
Excellent
2020
Klantcases

Yonego

Yonego is het ROI Driven Internet Marketing bureau voor ambitieuze ROI gedreven bedrijven. Al sinds de oprichting in 2003 staat meetbaar resultaat centraal en genereren zij miljoenen euro's aan extra omzet én winst voor hun klanten, zowel nationaal als internationaal. Met ruim 75 medewerkers en met vestigingen in Breda én Gent streeft Yonego er naar om de positie van haar klanten verder uit te bouwen. Dit door blijvend te investeren in goede mensen, kwalitatief hoogwaardige technologie, een sterke focus op kennisdeling én het investeren in samenwerking en een goede klantrelatie. Meer informatie over Yonego.

WAT DEED STAR VALLEY? 
Tijdens onze presentatietraining 'Ster in presenteren' verzorgde Star Valley een training in spreken, pitchen en presenteren. In deze tweedaagse training kreeg de internet marketeer van Yonego handvatten aangereikt die nodig zijn voor een overtuigende pitch of presentatie. Star Valley gaf wetenschappelijke en theoretische inzichten, trainde de verbale en non-verbale communicatievaardigheden én oefende uitgebreid met alle deelnemers het presenteren en spreken in het openbaar. 

RESULTAAT
"Ik vond het leuk om uit mijn comfort zone gehaald te worden.", zegt Mathieu Manders, internet marketeer Yonego. "Maarten is een kundige en enthousiaste trainer. In twee dagen heb ik mooie stappen kunnen bewerkstelligen." 

Onze presentatietraining wordt steeds op acht punten geëvalueerd. Deze deelnemer gaf ons een 8,4 gemiddeld! Ben je geïnteresseerd geraakt en wil jij net als hen beter leren presenteren? Volg dan onze presentatietraining en/of neem contact met ons op.

Contact

VAN HARTE WELKOM OP ONZE TRAININGSLOCATIE

Onze trainingslocatie is gevestigd in het midden van één van de alleroudste bossen van Nederland. Deze inspirerende omgeving, in het Mastbos in Breda, gaat jou positief beïnvloeden.

Adres:
Stouwdreef 1, 4836 AK Breda