Star Valley
Specialist in presentatietrainingen
Menu
8.7
Excellent
2020

Spreken voor publiek

Communiceer je boodschap overtuigend en gericht

Heb je zenuwen als je gaat spreken voor publiek of komt je boodschap niet krachtig en duidelijk genoeg over? We hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Gelukkig is spreken voor publiek te trainen en door de juiste technieken te gebruiken zal jij ook overtuigend kunnen spreken voor publiek.

Vrij en krachtig spreken voor publiek

Wij geloven dat iedereen de kracht heeft om vrij en vol enthousiasme te kunnen spreken voor publiek. Sprekers die succesvol zijn in het overbrengen van hun boodschap hebben deze eigenschappen ook, plus het feit dat ze vol zelfvertrouwen het podium op gaan. Wij helpen je om terug te gaan naar de basis en leren je hoe je gefocused en drempelloos kunt gaan spreken voor publiek. Hierdoor zal je zelfvertrouwen ook gaan groeien en zullen zenuwen of angst verdwijnen.

Onze trainingen zijn voor iedereen

Of je nu consultant, verkoper of manager bent, je wilt altijd een resultaat bereiken. Iedereen communiceert. Of het nu gaat om spreken voor publiek, een interne meeting met collega’s of een voordracht, de technieken die je bij ons aanleert kun je altijd en overal toepassen. Doordat je zelfvertrouwen groeit zal je merken dat het spreken voor publiek steeds makkelijker en leuker wordt om te doen.

Groepstraining met een persoonlijk karakter

In kleine groepen van 4 tot 8 personen gaan wij aan het werk. Op deze manier kunnen wij de aandacht het beste verdelen over de gehele groep. Aangezien iedereen hetzelfde doel heeft, maar ieder het leert op zijn of haar manier, willen wij de individuele kwaliteiten van iedereen persoonlijk bekijken.

Wat je straks kunt na deze training is
  • Drempelloos overtuigend spreken voor publiek
  • Altijd jezelf zijn tijdens een presentatie
  • Je publiek overtuigen en enthousiast maken
  • Zonder zenuwen voor je publiek staan
  • Genieten van de aandacht en deze inzetten voor het behalen van meer resultaat
  • Verbaal en non-verbaal meer invloed uitoefenen op je publiek
  • Zonder voorbereiding een uitstekende presentatie geven
Inschrijven voor onze training

De presentatietraining spreken voor publiek duurt 2x 1 dag en het heeft de voorkeur om beide trainingsdagen in dezelfde trainingsgroep deel te nemen. Mocht je één van de twee geplande trainingsdagen niet kunnen, neem dan contact met ons op. Wij zullen er dan voor zorgen dat je bij een andere trainingsgroep op een geschikt moment kunt aansluiten.

Wil je je inschrijven voor onze presentatietraining? Al onze data kun je vinden in de kalender.

Inspirerende locatie in Breda

Onze locatie, midden in het prachtige mastbos in Breda, worden onze presentatietrainingen gehouden. Deze locatie is de ideale setting voor een inspirerende presentatietraining. Ook zal deze locatie je positief gaan beïnvloeden.

 

Star people

Alleen onze klanten kunnen vertellen wat ze hebben bereikt met de presentatietraining 'spreken voor publiek'. Laat je overtuigen door hun verhaal en wordt zelf ook een ster in presenteren!

Verslavend!
Verslavend!

"Spreken in het openbaar wordt verslavend!"

Mark Bartels, Coördinator terreinen en reststoffen Brabant Water
Helemaal naar verwachting
Helemaal naar verwachting

"De presentatietraining heeft me echt gebracht wat ik ervan verwacht had."

Anoniem, teamleider financiële sector
De kracht van goede communicatie
De kracht van goede communicatie

“De training van Star Valley heeft me meer inzicht gegeven in de kracht van goede communicatie en de manier waarop ik mijn klanten kan overtuigen.”

Daan Bemelmans, entrepreneur
Motiverend om je grenzen op te zoeken en te verleggen
Motiverend om je grenzen op te zoeken en te verleggen

"Door de praktische insteek krijg je in een korte periode een zeer goed resultaat."

Leonie Denissen, assistent accountant Full Management Support
Inspirerend en leerzaam
Inspirerend en leerzaam

"De inbreng van Star Valley is voor Sqoony van enorme waarde. Jouw kennis is inspirerend en leerzaam."

Karen van Kempen, business development manager Sqoony
Ook jij kan spreken voor publiek zonder zenuwen

Star Valley helpt mensen en bedrijven bij het behalen van meer rendement. Een goed product, verhaal of bedrijf verdient ook een goede presentatie. Wij bieden presentatietrainingen die gebaseerd zijn op persoonlijke ontwikkeling. Onze persoonsgerichte aanpak en unieke communicatiemethode (SPARKLE-methode™) zorgen ervoor dat je op een natuurlijke manier, vol enthousiasme en overtuiging je verhaal vertelt.

 

Over Star Valley
Wat zeg je !?

Contact

VAN HARTE WELKOM OP ONZE TRAININGSLOCATIE

Onze trainingslocatie is gevestigd in het midden van één van de alleroudste bossen van Nederland. Deze inspirerende omgeving, in het Mastbos in Breda, gaat jou positief beïnvloeden.

Adres:
Stouwdreef 1, 4836 AK Breda