Star Valley
Specialist in presentatietrainingen
Menu
8.7
Excellent
2020
Presentatietraining
Word een ster in presenteren

Goede communicatie is altijd belangrijk. Zowel intern als extern zul je mensen moeten overtuigen, dit is een constant proces. Als je jezelf hierin traint en compleet jezelf kunt zijn, wordt je significant beter en dat gaan mensen direct merken. De presentatietraining van Star Valley maakt jou een ster in presenteren!

Een presentatietraining die je helpt bij meer enthousiasme en overtuiging

Wij geloven in de kracht van enthousiasme en overtuiging, een goede presentatietraining kan hierin sterk bijdragen. Succesvolle mensen blijven namelijk bij de kern van de boodschap en gebruiken onbewust hun gevoel om anderen te beïnvloeden. Wij helpen je tijdens onze presentatietraining terug te gaan naar de basis en laten je drempelloos en zonder angst het maximale resultaat bereiken.

Geschikte presentatietraining voor iedereen die communiceert

Iedereen communiceert, en als je geregeld interne of externe gesprekken voert zal je weten dat je niet altijd het gewenste resultaat bereikt. Onze presentatietraining is geschikt voor managers, consultants, verkopers en verder iedereen die geregeld zijn verhaal vertelt aan anderen. Je zult merken dat je de getrainde vaardigheden en methodes eenvoudig toepast in alle situaties; van grote presentaties tot aan intieme 1-op-1 gesprekken met klanten of collega’s. Je hebt meer zelfvertrouwen en komt daardoor veel overtuigender over.

Groepscoaching met een persoonlijk karakter

Onze persoonlijke intake zorgt voor een hoge betrokkenheid. Alle kandidaten hebben hetzelfde doel, iedereen echter op zijn eigen manier. De benadering tijdens onze presentatietraining is persoonlijk en doelgericht. Tijdens onze trainingen bestaat een groep uit minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers, hierdoor is veel persoonlijke aandacht altijd gegarandeerd.

Tijdens onze presentatietraining mag je verwachten

 • Een kort en krachtig theoretisch deel
 • Diverse wetenschappelijke inzichten
 • Veel praktijk met verschillende presentatie oefeningen
 • Een enthousiaste en ervaren trainer
 • Positieve en opbouwende kritiek vanuit de trainer en de andere deelnemers
 • Een persoonlijke en individuele benadering
 • Echt beter te worden in het presenteren

Na onze presentatietraining kun je

 • Drempelloos je verhaal vertellen 
 • Altijd jezelf zijn tijdens een presentatie 
 • Mensen overtuigen en enthousiasmeren 
 • Zonder zenuwen voor een groep staan 
 • Genieten van aandacht en deze inzetten voor het behalen van meer resultaat 
 • Verbaal en non-verbaal meer invloed uitoefenen op het publiek 
 • Maximaal resultaat halen uit je persoons- of bedrijfsintroductie 
 • Zonder voorbereiding een uitstekende presentatie geven 

Duur en investering

De presentatietraining duurt 2x 1 dag, het heeft de voorkeur om beide trainingsdagen in dezelfde groep deel te nemen. Komt 1 van de 2 dagen je niet goed uit, neem dan even contact met ons op. We zoeken dan een plaatsje voor je binnen een andere groep. De investering voor onze presentatietraining is 995,00 EUR, exclusief BTW. Dit is inclusief alle benodigdheden en een uitgebreide lunch.

Trainingslocatie

Onze trainingslocatie is gevestigd in het midden van één van de alleroudste bossen van Nederland. Deze inspirerende omgeving, in het Mastbos in Breda, gaat jou positief beïnvloeden. Heb je de voorkeur voor een presentatietraining op een andere of jouw eigen locatie? Alles is bespreekbaar! We geven onze presentatietraining onder andere in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en Antwerpen.

Inschrijven

Wil jij ook een Ster worden in presenteren? Schrijf jezelf dan direct in via onze kalender.

Contact

VAN HARTE WELKOM OP ONZE TRAININGSLOCATIE

Onze trainingslocatie is gevestigd in het midden van één van de alleroudste bossen van Nederland. Deze inspirerende omgeving, in het Mastbos in Breda, gaat jou positief beïnvloeden.

Adres:
Stouwdreef 1, 4836 AK Breda