Star Valley
Specialist in presentatietrainingen
Menu
8.7
Excellent
2020

Presentatietraining Utrecht

Presenteren met plezier en resultaat

Utrecht, het epicentrum van Nederland, waar mensen en bedrijven zich dagelijks moeten onderscheiden tijdens presentaties en vergaderingen. Iedereen is bezig om zich dagelijks te presenteren, en om ons verhaal over te brengen op onze doelgroepen. Voor veel bedrijven en werkenden is dit nog erg moeilijk en de kans bestaat dat de twijfel toeslaat. Komt mijn boodschap over en is mijn publiek wel geïnteresseerd? Doe ik het wel goed genoeg? Tijd om deze twijfel weg te nemen en om vrij en krachtig te gaan presenteren!

Unieke methode

Wij geloven dat iedereen, in Utrecht en daarbuiten, vol overtuiging zijn of haar boodschap kan overbrengen. Om dit bij onze deelnemers naar boven te halen, gebruiken wij de unieke SPARKLE-methode™. Of je nu een seminar in Utrecht moet geven, of juist voor collega's of relaties, deze unieke methode zorgt ervoor dat je vrij en vol overtuiging je verhaal kan vertellen. Deze techniek kun je ook in het dagelijks leven toepassen, zodat je gedurende de dag ook vol kracht en overtuiging kan presenteren.

Persoonlijke aanpak

Wij willen het beste van elke deelnemer naar boven halen. Omdat wij in kleine groepen van maximaal 4 tot 8 personen werken, kunnen wij onze aandacht juist verdelen en iedereen de aandacht geven die hij of zij verdient. Zo kunnen wij goed kijken naar de competenties van elke deelnemer en deze uitlichten om mee aan de slag te gaan.

Informatie over de presentatietraining

De presentatietraining duurt 2x 1 dag en is geschikt voor werkenden in Utrecht, maar ook daarbuiten. In deze 2 dagen heeft het de voorkeur om in dezelfde groep plaats te nemen. Mocht dit niet kunnen zorgen wij ervoor dat je op een andere dag de training kan voltooien. Neem hiervoor contact met ons op.

De training omvat onder andere de volgende punten:

  • Leren om mensen te overtuigen
  • Je mannetje staan in het Utrechtse zakenleven
  • Leren om altijd jezelf te zijn en te blijven
  • Genieten van de tijd dat je op het podium staat
  • Je publiek gestroomlijnde verbale en non-verbale communicatie sturen
  • Geen zenuwen meer hebben voor of tijdens je verhaal
  • Een presentatie kunnen geven zonder enige vorm van voorbereiding

Je collega's zullen direct merken dat je krachtiger en overtuigender overkomt, gegarandeerd!

Al onze trainingen worden gegeven op een zeer inspirerende locatie, namelijk in het Mastbos in Breda. Deze omgeving haalt je weg uit de drukte van Utrecht en zal je helpen met de ontwikkeling van uw presentatie. Liever in-company (dus op je eigen locatie) of op een andere locatie? Uiteraard is dit ook mogelijk, neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Investering

De tweedaagse presentatietraining kost 995 Euro. Alle benodigdheden en lunches zijn inbegrepen. Prijs is per persoon voor 2 dagen, exclusief BTW. 

Schrijf je vandaag nog in!

Wil je aan de gang met het ontwikkelen van je presentatievaardigheden? Schrijf je vandaag nog in voor één van onze presentatietrainingen. Onze presentatietrainingen worden periodiek gegeven, bekijk onze kalender voor de actuele data.

Schrijf je vandaag nog in voor één van onze presentatietrainingen

 

Referenties uit Utrecht

Voor diverse bedrijven en werkenden uit Utrecht en omgeving hebben wij al een presentatietraining mogen verzorgen. Wij laten ze graag aan het woord om hun ervaringen te delen. Alle recenties kun je hier lezen.

Geen urenlange theorie!
Geen urenlange theorie!

"Maarten geeft een heldere feedback en zeer concrete tips waar je echt iets aan hebt. Geen urenlange theorie, maar direct aan de slag zodat je geïnspireerd en vol goede moed vertrekt." 

Eva Rademaker, manager marketing communication Samskip Multimodal
De kracht van goede communicatie
De kracht van goede communicatie

“De training van Star Valley heeft me meer inzicht gegeven in de kracht van goede communicatie en de manier waarop ik mijn klanten kan overtuigen.”

Daan Bemelmans, entrepreneur
Energieke trainer
Energieke trainer

“Maarten is een energieke trainer die gaat voor perfectie.”

Gilbert Gooijers, managing director CM
Ik heb echt veel geleerd!
Ik heb echt veel geleerd!

"Als leider van een bedrijf vind ik het zeer belangrijk dat ik de boodschap goed kan overbrengen. Star Valley heeft mij enorm geholpen in het bereiken van dit doel. Echt een aanrader."

Willem Smetsers, algemeen directeur Van Dijnsen beveiligingen
Leuk om uit je comfort zone gehaald te worden
Leuk om uit je comfort zone gehaald te worden

"Maarten is een kundige en enthousiaste trainer. In twee dagen mooie stappen kunnen bewerkstelligen."

Mathieu Manders, internet marketeer Yonego
Training waar ik enthousiast van ben geworden!
Training waar ik enthousiast van ben geworden!

“Ik vond het een erg leerzame training waar ik enthousiast van ben geworden. In 2 dagen heb ik door persoonlijke tips en coaching de overtuiging en het vertrouwen gekregen om goed te kunnen presenteren.”

Steffi van der Sanden, account manager NAC Breda
Overtuig je publiek!

Voor veel bedrijven en werkenden in Utrecht is het een dagelijkse zaak om hun boodschap effectief en krachtig te communiceren, om zo meer resultaten te kunnen behalen. Al sinds 2007 helpen wij deze bedrijven en mensen om zich te presenteren voor hun publiek, en ze te overtuigen van hun boodschap. Met onze unieke SPARKLE-methode™ zorgen wij voor een persoonlijke aanpak en het gericht verbeteren van individuele competenties, zodat wij iedereen de aandacht kunnen geven die ze nodig hebben. Start vandaag nog met het behalen van meer plezier en resultaten uit je presentaties! 

Bekijk onze presentatietrainingen
Wat zeg je !?

Contact

VAN HARTE WELKOM OP ONZE TRAININGSLOCATIE

Onze trainingslocatie is gevestigd in het midden van één van de alleroudste bossen van Nederland. Deze inspirerende omgeving, in het Mastbos in Breda, gaat jou positief beïnvloeden.

Adres:
Stouwdreef 1, 4836 AK Breda