Star Valley
Specialist in presentatietrainingen
Menu
8.7
Excellent
2020

Presentatietechnieken

Iedereen kan presentatietechnieken leren én gebruiken

Moet je binnenkort een presentatie of toespraak geven en zie je hier tegenop? Zou je liever niet op het podium gaan staan? Dan ben je zeker niet de enige. Veel mensen vinden het moeilijk om een goede presentatie te geven en worden erg zenuwachtig. Komt mijn boodschap wel over? Ben ik wel overtuigend genoeg? Tijd om die twijfels weg te nemen en vol vertrouwen op het podium te gaan staan, tijd om de juiste presentatietechnieken te gaan leren!

Krachtig en overtuigend presenteren

Iedereen heeft weleens meegemaakt dat je met zenuwen voor een groep mensen stond, of dat je niet zeker wist of je boodschap wel over kwam. Dit soort situaties wil je natuurlijk zo goed mogelijk proberen te voorkomen. Door de juiste presentatietechnieken toe te passen kun je ervoor zorgen dat je zonder zenuwen je boodschap kan communiceren, vol overtuiging op een krachtige manier. Hierdoor kan het publiek sneller overtuigd worden en aangezet worden tot de gewenste actie.

Leer presentatietechnieken via training

De juiste presentatietechnieken zijn goed aan te leren en zeer geschikt voor allerlei vakgebieden waar deze toegepast worden. Denk aan marketing, sales, management, consultancy en ieder ander vakgebied waarbij met mensen gewerkt wordt. Het volgen van onze training zal je communicatief erg goed doen, en je zelfvertrouwen zal hierdoor toenemen. Hierdoor ga je vrijer praten, met meer zelfvertrouwen en overtuiging. De resultaten zullen hierdoor zeker gaan toenemen!

Wat kun je verwachten van de training?

In groepen van 4 tot 8 personen gaan wij aan de slag. Met kleine groepen kan de aandacht op de juiste manier verdeeld worden en kunnen alle individuele kwaliteiten van de personen bekeken en versterkt worden.

Na het volgen van de training voor presentatietechnieken kun je het volgende verwachten:

  • De juiste presentatietechnieken toepassen tijdens het spreken voor publiek
  • Altijd jezelf zijn tijdens het spreken
  • Je boodschap overtuigend en doelgericht communiceren
  • Genieten van het moment dat je op het podium staat
  • Je boodschap beter verbaal en non-verbaal communiceren
  • Meer resultaten behalen uit je presentaties
  • Geen zenuwen meer voor het houden van een presentatie
Meld je aan voor onze training

De training 'Ster in presenteren' zal je alle presentatietechnieken leren die je nodig zal hebben in het dagelijks leven. Om je voor deze training in te schrijven kun je onze kalender raadplegen. Hier kies je de datum naar keuze en kun je je inschrijven.

De training zal 2x 1 dag in beslag nemen en het heft de voorkeur om beide dagen in dezelfde trainingsgroep plaats te nemen. Mocht het zo zijn dat je op één van de twee trainingsdagen verhinderd bent, neem dan even contact met ons op. Wij zorgen dan dat je deze dag bij een andere trainingsgroep aan kan sluiten.

Inspirerende locatie

Al onze trainingen worden op een inspirerende locatie gegeven, midden in het Mastbos in Breda. Deze locatie zal er voor zorgen dat je kwaliteiten positief beïnvloed gaan worden, waardoor je de presentatietechnieken sneller aan zal leren en sneller zelfvertrouwen zal gaan opbouwen.

Energieke trainer
Energieke trainer

“Maarten is een energieke trainer die gaat voor perfectie.”

Gilbert Gooijers, managing director CM
Ik heb echt veel geleerd!
Ik heb echt veel geleerd!

"Als leider van een bedrijf vind ik het zeer belangrijk dat ik de boodschap goed kan overbrengen. Star Valley heeft mij enorm geholpen in het bereiken van dit doel. Echt een aanrader."

Willem Smetsers, algemeen directeur Van Dijnsen beveiligingen
Het trainingsaspect is super!
Het trainingsaspect is super!

"Door meerdere malen zaken te trainen ga je bewust zaken ontwikkelen. Vervolgens ga je vanaf bewustzijn onbewust beter presenteren."

Michelle Hartmann, vestigingsmanager Trinamics Rotterdam
Een aanrader
Een aanrader

“Eerst had ik angst om te presenteren, maar nu begin ik het zelfs leuk te vinden. Deze training is echt een aanrader.”

Anoniem, projectcoördinator Gemeente
Verslavend!
Verslavend!

"Spreken in het openbaar wordt verslavend!"

Mark Bartels, Coördinator terreinen en reststoffen Brabant Water
Presentatietechnieken kan iedereen leren

Star Valley heeft vele jaren ervaring in sales coaching en presentatietrainingen. Sinds 2007 laten we mensen en bedrijven concreet groeien in hun competenties en resultaten. Dit komt mede door onze unieke toepassing van de SPARKLE-methode™. Hiermee maken we mensen en bedrijven echt beter in waar ze goed in zijn. Wij geloven dat iedereen presentatietechnieken kan leren en deze kan gebruiken. Je collega’s en klanten zullen direct merken dat je bij Star Valley bent geweest. Dit garanderen wij!

 

Meer weten over Star Valley
Wat zeg je !?

Contact

VAN HARTE WELKOM OP ONZE TRAININGSLOCATIE

Onze trainingslocatie is gevestigd in het midden van één van de alleroudste bossen van Nederland. Deze inspirerende omgeving, in het Mastbos in Breda, gaat jou positief beïnvloeden.

Adres:
Stouwdreef 1, 4836 AK Breda