Star Valley
Specialist in presentatietrainingen
Menu
8.7
Excellent
2020

Workshop presenteren

Wij geloven dat iedereen kan presenteren

Moet jij ook weleens een bedrijfspresentatie houden of voor een groep mensen staan? Sommige mensen gaat dit goed af en zijn van nature overtuigend, maar er zijn genoeg mensen die presenteren altijd spannend vinden. Komt mijn boodschap wel over? Klap ik niet dicht? Vertel ik wel voldoende? Al deze zenuwen en twijfels zijn herkenbaar voor velen, en het is tijd om deze twijfels weg te nemen. Onze workshop presenteren zorgt ervoor dat je vrij en overtuigend je boodschap kan communiceren, ongeacht de grootte van het publiek of de locatie.

Overtuigend presenteren

Veel mensen die goed kunnen presenteren, zijn vooral goed in het overtuigend overbrengen van hun boodschap. Om goed te kunnen presenteren, moeten zenuwen verlaagd worden en het zelfvertrouwen toenemen. Zodra je dit toe kan passen, zal je zien dat je vrijer gaat presenteren en makkelijker de boodschap over kan brengen. Je gaat vanzelf merken dat je meer resultaten gaat boeken.

Tijdens onze workshop presenteren zullen de nodige presentatietechnieken worden aangeleerd, waardoor zenuwen minder worden en je meer zelfvertrouwen opbouwt. En dit kan iedereen leren en toepassen. Dat garanderen wij!

Wat kun je van de workshop presenteren verwachten?

In kleine groepen van ongeveer 4 tot 8 personen gaan wij beginnen aan de workshop. Omdat wij de groepen zo klein mogelijk houden, kunnen wij de kwaliteiten van ieder persoon zo goed mogelijk gaan uitlichten en bekijken.

Na het volgen van de workshop presenteren kun je:

  • de juiste presentatietechnieken toepassen tijdens het presenteren;
  • altijd jezelf zijn tijdens het presenteren;
  • je boodschap overtuigend en doelgericht communiceren naar je publiek toe;
  • genieten van het moment dat je op het podium staat;
  • je boodschap verbaal en non-verbaal beter communiceren;
  • meer resultaten behalen uit je presentaties;
  • je zenuwen wegnemen voor en tijdens de presentatie.
Schrijf je in voor onze workshop presenteren

Onze workshop presenteren wordt verspreid over 2 dagen gegeven en de voorkeur is om op allebei de dagen aanwezig te zijn. Mocht dit niet mogelijk zijn horen wij graag van u omdat we u dan in een andere groep kunnen laten aansluiten. 

Wil je weten wanneer de volgende workshop presenteren gehouden wordt? Bekijk onze kalender en schrijf je direct online in!

 

Onze star people

Vele mensen hebben de kracht van Star Valley al mogen ervaren en gebruiken de technieken in het dagelijks leven. Wij zijn trots om deze recensies ook aan u te mogen presenteren!

Ik heb echt veel geleerd!
Ik heb echt veel geleerd!

"Als leider van een bedrijf vind ik het zeer belangrijk dat ik de boodschap goed kan overbrengen. Star Valley heeft mij enorm geholpen in het bereiken van dit doel. Echt een aanrader."

Willem Smetsers, algemeen directeur Van Dijnsen beveiligingen
Duidelijk presenteren
Duidelijk presenteren

“Helder, goed en positief. Altijd goed om weer uitgedaagd te worden om duidelijk te presenteren.”

Roel van Kempen, founder Sqoony
Het trainingsaspect is super!
Het trainingsaspect is super!

"Door meerdere malen zaken te trainen ga je bewust zaken ontwikkelen. Vervolgens ga je vanaf bewustzijn onbewust beter presenteren."

Michelle Hartmann, vestigingsmanager Trinamics Rotterdam
Een aanrader!
Een aanrader!

"Maarten bedankt voor de inspirerende presentatietraining. Een aanrader voor iedereen die geregeld zijn verhaal vertelt aan anderen en hierin overtuigender wilt worden."

Lenneke Willig, consultant Kasparov
Verslavend!
Verslavend!

"Spreken in het openbaar wordt verslavend!"

Mark Bartels, Coördinator terreinen en reststoffen Brabant Water
Onze workshop presenteren helpt je verder

Een workshop presenteren is geschikt voor iedereen, ongeacht of je nu in de sales, marketing of consultancy werkt. Of gewoon omdat je je boodschap beter wilt overbrengen op je publiek. Star Valley organiseert al sinds 2007 diverse workshops presenteren waardoor mensen kunnen groeien en meer resultaten gaan behalen. Dit komt mede door onze unieke toepassing van de SPARKLE-methode™. Hiermee maken we mensen en bedrijven echt beter.

Wij geloven dat iedereen goed kan presenteren en een boodschap naar een publiek over kan brengen.

 

Over Star Valley
Wat zeg je !?

Contact

VAN HARTE WELKOM OP ONZE TRAININGSLOCATIE

Onze trainingslocatie is gevestigd in het midden van één van de alleroudste bossen van Nederland. Deze inspirerende omgeving, in het Mastbos in Breda, gaat jou positief beïnvloeden.

Adres:
Stouwdreef 1, 4836 AK Breda