Starvalley
Specialist in presentatietrainingen
Menu
8.6
Excellent
2017
Nieuws
Word beter, iedere dag weer

Star Valley traint Steffi van der Sanden (NAC Breda)

Onlangs heeft Steffi van der Sanden bij Star Valley de training Ster in presenteren gevolgd. Maarten Verbunt van Star Valley kwam persoonlijk haar dik verdiende certificaat overhandigen. Steffi is een vertrouwd gezicht binnen NAC en sinds kort in de rol van account manager. Ze is o.a. verantwoordelijk voor het organiseren van events voor de businessclub. Dankzij de inspirerende en opbouwende training bij Star Valley staat zij straks zelfverzekerd op het podium. Steffi heeft de presentatietraining van Star Valley beoordeeld met een 8,3 en zegt er het volgende over: “Ik vond het een erg...

lees verder

Deze 8 nieuwe sterren in presenteren gaven ons een 8,8!

Deze 8 deelnemers hebben hun certificaat dik verdiend. Zij zijn vanaf nu een ster in presenteren! Zij volgden de tweedaagse presentatietraining 'Ster in presenteren' en hebben zich zeer positief ontwikkeld. Zij beoordeelden onze presentatietraining met een 8,8 gemiddeld!

lees verder

Succesvolle rol als dagvoorzitter tijdens Samen voor Geldrop-Mierlo

Oprichter en trainer Maarten Verbunt is zelf ook geregeld te zien op het podium. Niet alleen als presentator of trainer, maar zeker ook als dagvoorzitter tijdens een event of bijeenkomst. Op 4 oktober jl. begeleidde Maarten de beursvloer van Samen voor Geldrop-Mierlo. Samen met het publiek van ondernemers en maatschappelijke organisaties werd het een succesvolle avond. Er werd voor een recordbedrag aan economische waarde met elkaar zaken gedaan. Directeur Yvonne Kruizinga schreef over de inbreng van Maarten: "Hij heeft zijn rol als...

lees verder

Wederom een hoge beoordeling door Brabant Water

In de afgelopen periode heeft Star Valley voor de tweede keer een groep van inspecteurs van Brabant Water getraind. Deze inspecteurs hebben dagelijks contact met zakelijke klanten van Brabant Water. Tijdens deze in-company training (Ster in communiceren) werden de inspecteurs getraind en gecoacht op hun verbale en non-verbale communicatievaardigheden. Na afloop van deze training beoordeelden zij onze inspirerende en leerzame training maar liefst met een 8,8!

lees verder

De sterren van Full Management Support

Deze vijf deelnemers van Full Management Support hebben hun certificaat dik verdiend. Vanaf nu zijn zij een ster in communiceren! Zij volgden de tweedaagse presentatie-/communicatietraining 'Ster in communiceren' (in-company) en hebben zich aantoonbaar zeer positief ontwikkeld. Star Valley heeft deze klant tevens inhoudelijk geholpen met het optimaliseren van het verhaal van Full Management Support. Zij beoordeelden onze training met een 8,6 gemiddeld!

lees verder

Brabant Water beoordeelt training met 8,7

In de afgelopen periode heeft Star Valley een groep van inspecteurs van Brabant Water getraind. Deze inspecteurs hebben dagelijks contact met zakelijke klanten van Brabant Water. Tijdens deze in-company training (Ster in communiceren) werden de inspecteurs getraind en gecoacht op hun verbale en non-verbale communicatievaardigheden. Na afloop van deze training beoordeelden zij onze inspirerende en leerzame training maar liefst met een 8,7!

lees verder

Star Valley sponsort hockeyclub Zwart-Wit

Star Valley heeft zich voor 3 jaar als sponsor verbonden aan hockeyclub Zwart-Wit. De Bredase hockeyclub telt ruim 1.600 leden. Dames 1 speelt in de Eerste Klasse en Heren 1 in de Overgangsklasse van de landelijke competitie. Hockeyclub Zwart-Wit heeft een unieke cultuur met veel jeugdteams; speelplezier is hier belangrijker dan het competitie element. Meer informatie over hockeyclub Zwart-Wit vind hier. Star Valley is naast hockeyclub Zwart-Wit ook betrokken bij andere initiatieven; ga hiervoor naar de pagina MVO betrokken.

lees verder

Win 2 business seat kaarten via Facebook

Wil jij 7 april naar NAC Breda tegen SC Cambuur en gebruik jij Facebook? Deel dan dit bericht en maak kans op 2 business seat kaarten! De winnaar wordt uiterlijk woensdag 5 april bekend gemaakt. De wedstrijd start om 20:00 uur en wordt gespeeld in het Rat Verlegh Stadion in Breda. Meer informatie over NAC Breda en de wedstrijd vind je hier.

lees verder

Contact

VAN HARTE WELKOM OP ONZE TRAININGSLOCATIE

Onze trainingslocatie is gevestigd in het midden van één van de alleroudste bossen van Nederland. Deze inspirerende omgeving, in het Mastbos in Breda, gaat jou positief beïnvloeden.

Adres:
Stouwdreef 1, 4836 AK Breda