Star Valley
Specialist in presentatietrainingen
Menu
8.7
Excellent
2020

Over ons

Meer over Star Valley

Wij zijn gek op communicatie, aandacht en verandering. Met deze innerlijke drive laten we mensen en bedrijven excelleren naar een topprestatie. Wij leren onze klanten binnen een korte tijd drempelloos en zonder angst presenteren. Maar wie zijn wij eigenlijk?

Oprichter

Maarten Verbunt heeft jarenlange ervaring in management, sales en communicatie. Vanaf eind jaren negentig heeft hij gewerkt bij verschillende gerenommeerde bedrijven. In 2007 startte hij zijn eigen bedrijf en specialiseerde zichzelf in het geven van presentatietrainingen. Zijn passie ligt bij het trainen en ontwikkelen van mensen en bedrijven. Hij is doelgericht en zakelijk ingesteld. Door zijn enthousiasme en oprechte interesse weet hij steeds het maximale uit iedere situatie te halen. Mensen noemen hem een motivator en laten zich graag inspireren door zijn verhaal.

 

“Ik geloof dat communicatie erg belangrijk is. Drempelloos kunnen spreken, overtuigen en enthousiasmeren creëert veel rendement. Je kunt jezelf hiermee echt onderscheiden van de rest.”

Bedrijf

Star Valley heeft jarenlange ervaring in het geven van presentatietrainingen. Sinds 2007 laten we mensen en bedrijven groeien dankzij onze persoonlijke aanpak en unieke trainingsmethodes. Wij geloven dat iedereen een op rustige manier en zonder angst zijn verhaal kan vertellen, op een podium of niet. Hierdoor verkoop je je verhaal of product beter. Je publiek, collega’s en klanten zullen direct merken dat je bij ons bent geweest. Dit garanderen wij!

Trainingslocatie

Wij geloven dat een prettige en inspirerende trainingslocatie enorm bijdraagt aan de resultaten die uiteindelijk behaald worden. Onze deelnemers voelen zich op hun gemak tijdens onze trainingen en dit zien wij direct terug in de behaalde resultaten. lees meer

MVO betrokken

Wij voelen ons maatschappelijk betrokken. Hierdoor investeren wij niet alleen in jou en je bedrijf, maar ook in andere organisaties. Star Valley ondersteunt diverse goede doelen, verenigingen en fondsen. Met onze financiële steun kunnen zij anderen helpen in hun ontwikkeling. lees meer

Contact

VAN HARTE WELKOM OP ONZE TRAININGSLOCATIE

Onze trainingslocatie is gevestigd in het midden van één van de alleroudste bossen van Nederland. Deze inspirerende omgeving, in het Mastbos in Breda, gaat jou positief beïnvloeden.

Adres:
Stouwdreef 1, 4836 AK Breda