Starvalley
Specialist in presentatietrainingen
Menu
8.3
Zeer goed
2016

Over ons

Meer over Star Valley

Wij zijn gek op communicatie, aandacht en verandering. Met deze innerlijke drive laten we mensen en bedrijven excelleren naar een topprestatie. Wij geven onze klanten inzicht en overtuiging. Maar wie zijn wij eigenlijk?

Bedrijf

Star Valley heeft jarenlange ervaring in coachen en trainen. Sinds 2007 laten we mensen en bedrijven concreet groeien in hun competenties en resultaten. Wij realiseren dit door een persoonlijke aanpak en onze unieke trainingsmethodes. Hiermee maken we mensen en bedrijven echt beter. Wij geloven dat iedereen kan overtuigen en zijn verhaal goed kan verkopen. Je collega’s en klanten zullen direct merken dat je bij ons bent geweest. Dit garanderen wij!

Oprichter

Maarten Verbunt heeft jarenlange ervaring in management, sales en communicatie. Vanaf eind jaren negentig heeft hij gewerkt bij verschillende kleine en grote gerenommeerde bedrijven. In 2007 startte hij zijn eigen bedrijf en specialiseerde zichzelf in het geven van presentatietrainingen. Zijn passie ligt bij het trainen en ontwikkelen van mensen en bedrijven. Hij is doelgericht en zakelijk ingesteld. Door zijn enthousiasme en oprechte interesse in mensen en bedrijven weet hij telkens het maximale uit iedere situatie te halen. Mensen noemen hem een motivator en laten zich graag inspireren door zijn verhaal.

  

“Ik geloof dat communicatie het allerbelangrijkste is. Drempelloos kunnen spreken, overtuigen en enthousiasmeren creëert veel rendement. Je kunt jezelf hiermee echt onderscheiden van de rest.”

Trainingslocatie

Wij geloven dat een locatie kan bijdragen aan de ontwikkeling van mensen. Je behoudt hierdoor maximale concentratie per individu en creeërt meer inspiratie en inzicht. lees meer

MVO betrokken

Wij voelen ons maatschappelijk betrokken. Hierdoor investeren wij niet alleen in jou en je bedrijf, maar ook in andere organisaties. Star Valley ondersteunt diverse goede doelen, verenigingen en fondsen. Met onze financiële steun kunnen zij anderen helpen in hun ontwikkeling. lees meer

Contact

VAN HARTE WELKOM OP ONZE TRAININGSLOCATIE

Onze trainingslocatie is gevestigd in het midden van één van de alleroudste bossen van Nederland. Deze inspirerende omgeving, in het Mastbos in Breda, gaat jou positief beïnvloeden.

Adres:
Stouwdreef 1, 4836 AK Breda