Star Valley
Specialist in presentatietrainingen
Menu
8.7
Excellent
2020

Presentatietraining Amsterdam

Vol overtuiging je boodschap overbrengen

Amsterdam zit vol bedrijvigheid, waarbij mensen en bedrijven zich dagelijks moeten onderscheiden tijdens presentaties, meetings en vergaderingen. Wij zijn allemaal bezig om ons dagelijks te presenteren, en om ons verhaal over te brengen op ons publiek. Voor vele mensen is dit nog steeds erg moeilijk en slaat de twijfel toe. Komt mijn boodschap wel over en is mijn publiek wel geïnteresseerd? Doe ik het wel goed genoeg? Tijd om deze twijfel weg te nemen en om vrij te gaan presenteren!

Schrijf je vandaag nog in voor één van onze presentatietrainingen

De unieke SPARKLE-methode™

Wij geloven dat iedereen vol overtuiging zijn of haar boodschap kan overbrengen. Om dit bij onze cursisten naar boven te halen, gebruiken wij de unieke SPARKLE-methode™. Of je nu een presentatie voor een bedrijf in Amsterdam moet geven, of juist voor collega's of relaties, deze unieke methode zorgt ervoor dat je vrij en vol overtuiging je verhaal kan verkondigen. Het mooie is dat je deze technieken ook in het dagelijks leven kan toepassen, en dat je omgeving ook echt zal merken dat je vrijer en met kracht kan communiceren.

Kleine groepen, individuele aandacht

Wij willen het beste van elke deelnemer naar boven halen. Omdat wij ook voor onze klanten uit Amsterdam in kleine groepen van 4 tot 8 personen werken, kunnen wij onze aandacht perfect verdelen en iedereen de aandacht geven die hij of zij verdient. Dit is essentieel omdat niet iedereen even snel leert en wij iedereen naar een hoger niveau willen tillen.

De presentatietraining van Star Valley

De presentatietraining in Amsterdam duurt 2x 1 dag. In deze 2 dagen heeft het de voorkeur om in dezelfde groep plaats te nemen. Mocht dit niet kunnen dan zorgen wij ervoor dat je op een andere dag de training kan voltooien. Neem hiervoor contact met ons op.

De presentatietraining omvat onder andere de volgende punten:

  • Leren om mensen te overtuigen
  • Je mannetje staan in het Amsterdamse zakenleven
  • Leren om altijd jezelf te zijn
  • Genieten van het overbrengen van je boodschap en de aandacht die je krijgt
  • Je publiek betere verbale en non-verbale communicatie sturen
  • Geen zenuwen meer hebben voor of tijdens je verhaal
  • Een presentatie kunnen geven zonder enige vorm van voorbereiding

Je collega's zullen direct merken dat je krachtiger en overtuigender overkomt, gegarandeerd!

Al onze trainingen worden gegeven op een zeer inspirerende locatie, namelijk in het Mastbos in Breda. Deze omgeving haalt je weg uit de drukte van Amsterdam en zal je helpen met het verbeteren van je presentatietraining vaardigheden. Liever in-company (bijvoorbeeld in Amsterdam) of op een andere locatie onze presentatietraining volgen? Uiteraard is dit ook mogelijk! Neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden. 

Ik kom uit (omgeving) Amsterdam en wil mezelf inschrijven voor de presentatietraining!

Mooi dat je aan de slag wilt gaan om meer resultaten te behalen uit je presentaties! Onze presentatietrainingen worden periodiek gegeven, bekijk onze kalender voor de actuele data.

Schrijf je vandaag nog in voor één van onze presentatietrainingen!

 

Referenties uit Amsterdam

Voor verschillende mensen en bedrijven in Amsterdam hebben wij een presentatietraining gehouden, waarmee we ze hebben geholpen om hun doelstellingen te behalen en hun resultaten te verbeteren. Hun mening en ervaring geven een onafhankelijk beeld van onze dienstverlening.

Energieke trainer
Energieke trainer

“Maarten is een energieke trainer die gaat voor perfectie.”

Gilbert Gooijers, managing director CM
Leuk om uit je comfort zone gehaald te worden
Leuk om uit je comfort zone gehaald te worden

"Maarten is een kundige en enthousiaste trainer. In twee dagen mooie stappen kunnen bewerkstelligen."

Mathieu Manders, internet marketeer Yonego
Ik heb echt veel geleerd!
Ik heb echt veel geleerd!

"Als leider van een bedrijf vind ik het zeer belangrijk dat ik de boodschap goed kan overbrengen. Star Valley heeft mij enorm geholpen in het bereiken van dit doel. Echt een aanrader."

Willem Smetsers, algemeen directeur Van Dijnsen beveiligingen
Het trainingsaspect is super!
Het trainingsaspect is super!

"Door meerdere malen zaken te trainen ga je bewust zaken ontwikkelen. Vervolgens ga je vanaf bewustzijn onbewust beter presenteren."

Michelle Hartmann, vestigingsmanager Trinamics Rotterdam
Prettig en professioneel
Prettig en professioneel

"Maarten brengt veel energie in de groep. Niemand was bang voor vallen en opstaan. Positief kritische feedback, snel leren en écht gericht op direct resultaat."

Wietske Bergen, BABS gemeente Vlissingen
Iedereen kan een publiek overtuigen

Veel verkopers, consultants, managers die werkzaam zijn in Amsterdam hebben bij Star Valley een presentatietraining of sales coaching gevolgd. Sinds 2007 laten wij bedrijven en personen groeien in hun competenties en resultaten. Omdat wij geloven dat ieder bedrijf en ieder persoon overtuigend kan presenteren, kunnen wij deze vibe en kracht overbrengen. Je zal zien dat het presenteren gemakkelijker gaat en dat je resultaten gaat zien, dat beloven wij!

 

Bekijk onze presentatietrainingen
Wat zeg je !?

Contact

VAN HARTE WELKOM OP ONZE TRAININGSLOCATIE

Onze trainingslocatie is gevestigd in het midden van één van de alleroudste bossen van Nederland. Deze inspirerende omgeving, in het Mastbos in Breda, gaat jou positief beïnvloeden.

Adres:
Stouwdreef 1, 4836 AK Breda