Star Valley
Specialist in presentatietrainingen
Menu
8.7
Excellent
2020

Presentatietraining Rotterdam

Leer om overtuigend je boodschap te communiceren

Rotterdam is een bedrijvige stad, midden in de zakelijke randstad en bomvol mensen die zich dagelijks een boodschap moeten overbrengen. Van een presentatie op school tot aan een voorstel voor een klant, we zijn dagelijks bezig om onszelf, en onze boodschap, over te brengen op ons publiek. Sommige mensen hebben hier moeite mee en denken veel na. Komt mijn boodschap wel over en presenteer is wel duidelijk genoeg? Is mijn publiek wel overtuigd van mijn verhaal? Voor al deze mensen is onze presentatietraining een uitkomst!

Schrijf je vandaag nog in voor één van onze presentatietrainingen

Wij geloven in de kracht van overtuiging

De manier waarop mensen een boodschap verkondigen is erg belangrijk. Het bepaalt grotendeels of je boodschap goed overkomt en of je publiek enthousiast genoeg is om je boodschap over te nemen. Wij geloven in de kracht van overtuiging, en wij geloven dat iedereen die kracht bezit. Middels onze unieke SPARKLE-methode™ kan deze kracht bij iedereen opgeroepen worden en kan ook jij je boodschap met volle overtuiging overbrengen op je publiek. Of je nu een presentatie op locatie in Rotterdam hebt of een training moet geven, je kan deze technieken dagelijks en overtal toepassen.

Wij halen het beste in je naar boven

In kleine groepen van ongeveer 4 tot 8 personen gaan wij aan de slag. Omdat wij onze groepen klein houden, kunnen wij genoeg aandacht aan elk individu geven. Zo kunnen wij per persoon zijn of haar kwaliteiten aandachtig en persoonlijk bekijken en per persoon de juiste aanpak toepassen. Tenslotte leert iedereen op een andere manier.

Wat kun je tijdens de presentatietraining verwachten?

Tijdens onze presentatietraining voor Rotterdam kun je het volgende verwachten:

  • Overtuigend leren presenteren zonder zenuwen
  • Altijd jezelf zijn tijdens een presentatie
  • Mensen overtuigen en enthousiasmeren
  • Genieten van de aandacht die je ontvangt
  • Je publiek meer met verbale en non-verbale communicatie sturen
  • Zonder enige vorm van voorbereiding een uitstekende presentatie geven
Onze locatie

Onze presentatietraining wordt niet ver van Rotterdam gegeven. Onze locatie ligt midden in het Mastbosch van Breda, een inspirerende en rustige omgeving waar je kwaliteiten alle ruimte krijgen om zich verder te ontwikkelen. Onze ruimte en deze omgeving gaat hier zeker aan bijdragen. Liever in-company (dus op je eigen locatie) of op een andere locatie? Uiteraard is dit ook mogelijk, neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Inschrijven voor onze presentatietraining

Wil je ook aan de slag? Schrijf je dan in voor één van onze presentatietrainingen, gegeven in de nabijheid van Rotterdam. De presentatietraining voor mensen uit Rotterdam duurt 2x 1 dag en het heeft de voorkeur dat je allebei de dagen in dezelfde groep plaatsneemt. Mocht dit niet mogelijk zijn, neem dan contact met ons op. Wij zorgen dan dat je in een andere groep geplaatst zal worden om toch de volledige presentatietraining te kunnen volgen. In onze kalender kun je alle beschikbare trainingsdata zien. 

Schrijf je vandaag nog in voor één van onze presentatietrainingen

 

Onze Star People

Voor vele mensen uit Rotterdam en omstreken, ook wel onze Star People genoemd, hebben onze presentatietrainingen bijgedragen aan resultaatverbetering. Hun mening en ervaring geven een onafhankelijk beeld van onze dienstverlening.

Het trainingsaspect is super!
Het trainingsaspect is super!

"Door meerdere malen zaken te trainen ga je bewust zaken ontwikkelen. Vervolgens ga je vanaf bewustzijn onbewust beter presenteren."

Michelle Hartmann, vestigingsmanager Trinamics Rotterdam
De kracht van goede communicatie
De kracht van goede communicatie

“De training van Star Valley heeft me meer inzicht gegeven in de kracht van goede communicatie en de manier waarop ik mijn klanten kan overtuigen.”

Daan Bemelmans, entrepreneur
Motiverend om je grenzen op te zoeken en te verleggen
Motiverend om je grenzen op te zoeken en te verleggen

"Door de praktische insteek krijg je in een korte periode een zeer goed resultaat."

Leonie Denissen, assistent accountant Full Management Support
Leuk om uit je comfort zone gehaald te worden
Leuk om uit je comfort zone gehaald te worden

"Maarten is een kundige en enthousiaste trainer. In twee dagen mooie stappen kunnen bewerkstelligen."

Mathieu Manders, internet marketeer Yonego
ENERGIEK EN PERFECTIE
ENERGIEK EN PERFECTIE

“Maarten is een energieke trainer die gaat voor perfectie.”

Gilbert Gooijers - managing director CM Telecom
Onze presentatietraining is voor iedereen

Sinds 2007 geven de trainers van Star Valley al presentatietrainingen en geven sales coaching voor mensen en bedrijven uit Rotterdam en omstreken. Via onze presentatietrainingen laten wij deze mensen en bedrijven sterk groeien in hun vaardigheden en resultaten. Wij geloven dat ieder persoon en elk bedrijf uit Rotterdam kan leren hoe ze hun boodschap op een enthousiaste en overtuigende manier kunnen overbrengen. Alle klanten en mensen om je heen zullen dit gelijk merken, en dat kunnen wij je garanderen!

 

Bekijk onze presentatietrainingen
Wat zeg je !?

Contact

VAN HARTE WELKOM OP ONZE TRAININGSLOCATIE

Onze trainingslocatie is gevestigd in het midden van één van de alleroudste bossen van Nederland. Deze inspirerende omgeving, in het Mastbos in Breda, gaat jou positief beïnvloeden.

Adres:
Stouwdreef 1, 4836 AK Breda