Star Valley
Specialist in presentatietrainingen
Menu
8.7
Excellent
2020

MVO betrokken

Star Valley is betrokken!

Wij voelen ons maatschappelijk betrokken. Hierdoor investeren we niet alleen in jou en je bedrijf, maar ook in andere organisaties. Star Valley ondersteunt diverse goede doelen en fondsen. Met onze financiële steun kunnen zij anderen helpen in hun ontwikkeling.

Sterrenfonds

Star Valley is sponsor van het Sterrenfonds. Het Sterrenfonds geeft kinderen een steuntje in de rug. Nog altijd zijn er in Nederland veel kinderen, die niet voluit kind kunnen zijn. Omdat ze ernstig ziek zijn of in financiele armoede leven. Omdat hun ouders niet voor ze kunnen zorgen of hun ontwikkeling meer aandacht nodig heeft. Het Sterrenfonds steunt goede doelen en organisaties, die juist deze kinderen een steuntje in de rug geven en wensen van deze kinderen zo snel mogelijk uit laten komen. 

"Het Sterrenfonds geeft kinderen de aandacht die ze verdienen en laat ze stralen door hun wensen te vervullen. Wij vinden het vanzelfsprekend dat we hierin een bijdrage leveren."; aldus Maarten Verbunt van Star Valley.

Wil je los van deze informatie en een bijdrage overmaken aan het Sterrenfonds dan wordt dat enorm gewaardeerd. Doneren kan eenvoudig via iDeal op de website www.sterrenfonds.nl of via rekeningnummer NL22 ABNA 0472 5823 21 t.n.v. Sterrenfonds te Waardenburg. Meer informatie over het goede doel vind je op de website www.sterrenfonds.nl.

Jong Ondernemen

Star Valley is partner van Jong Ondernemen. Dit is een stichting die vol enthousiasme en deskundigheid scholen al meer dan 25 jaar voorziet van praktische ondernemerschapsprogramma’s. Jongeren leren hun ondernemende kant kennen. Ze ontdekken en ontplooien hun talent en ontwikkelen hun ondernemende houding. Tijdens het bekende Student Company programma starten studenten in teamverband een eigen bedrijf waarbij ze doelgericht werken aan succes. Een uitdagende periode waarbij de studenten ervaren wat het inhoudt om een eigen bedrijf te runnen. 

De missie van Jong Ondernemen is dat alle jongeren de kans moeten krijgen om hun ondernemende kant te leren kennen via diverse ondernemerschapsprogramma's. Wil je meer weten over Jong Ondernemen? Ga dan naar hun website www.jongondernemen.nl.

Betrokken ondernemers Breda

Star Valley is lid van Betrokken Ondernemers Breda. Sinds 2009 is de stichting Betrokken Ondernemers Samen voor Breda actief om Maatschappelijke Betrokken Ondernemen te stimuleren. Het doel is de samenwerking en sociale binding tussen bedrijf en samenleving te stimuleren om de sociale cohesie in Breda te vergroten. De nadruk ligt op werknemers die een actieve bijdrage leveren aan maatschappelijke organisaties met inzet van kennis en kunde, menskracht en middelen, oftewel met hoofd, handen en hart.

De kernwaarden van Betrokken Ondernemers Breda zijn Samenwerken, Verbinden en Inspireren. Ben je benieuwd geworden naar deze stichting? Ga dan naar de website www.betrokkenondernemersbreda.nl

NAC Breda

Star Valley is sponsor van NAC Breda. Deze betaald voetbal organisatie speelt in de Eredivisie en is gehuisvest in het Rat Verlegh Stadion. NAC Breda is zelf ook enorm maatschappelijk betrokken door initiatieven als Teamplay@NAC, NAC Street League en Playing for succes

Doordat NAC Breda zichzelf bewust is van de maatschappelijke positie, kan NAC middels haar fysieke en sociale omgeving een belangrijke rol spelen in het stimuleren en motiveren van verschillende doelgroepen. Lees meer over de maatschappelijke initiatieven van NAC Breda op de website www.nac.nl/maatschappelijk

Hockeyclub Zwart-Wit

Star Valley is sponsor van hockeyclub Zwart-Wit. De standplaats van deze hockeyclub is Breda en momenteel telt de vereniging ruim 1.600 leden. Dames 1 speelt in de Eerste Klasse en Heren 1 in de Overgangsklasse van de landelijke competitie. Zwart-Wit heeft veel jeugdteams; speelplezier is hier belangrijker dan het competitie element.

Wil je meer informatie over hockeyclub Zwart-Wit? Ga dan naar de website www.zwartwit.nl.

Contact

VAN HARTE WELKOM OP ONZE TRAININGSLOCATIE

Onze trainingslocatie is gevestigd in het midden van één van de alleroudste bossen van Nederland. Deze inspirerende omgeving, in het Mastbos in Breda, gaat jou positief beïnvloeden.

Adres:
Stouwdreef 1, 4836 AK Breda