Star Valley
Specialist in presentatietrainingen
Menu
8.7
Excellent
2020

Cursus presenteren

Iedereen kan overtuigend presenteren

Iedereen zal ooit weleens iets moeten presenteren. Wat het onderwerp van de presentatie ook is, je probeert zo duidelijk en overtuigend mogelijk een boodschap over te brengen. Dit gaat vaak gepaard met de nodige zenuwen en twijfels. Komt mijn bericht wel aan? Snappen mensen mij wel? Waarom krijg ik zo weinig reactie? Het is tijd om al deze twijfels weg te nemen, om overtuigend en zonder angst te kunnen presenteren. Leer al deze vaardigheden tijdens onze cursus presenteren!

Je boodschap overtuigend overbrengen

Zenuwen kunnen van grote invloed zijn op de manier hoe je een boodschap overbrengt op je publiek. Door zenuwen heb je minder zelfvertrouwen, zul je misschien gaan stotteren, vergeetachtig worden of zelfs fouten gaan maken. Wij geloven in de unieke kwaliteiten van iedere persoon. Als je overtuigend communiceert, groeit je zelfvertrouwen en boek je uiteindelijk sneller en op een natuurlijke manier resultaat. Op welk gebied dan ook! Iedereen kan presenteren en met de unieke technieken, die je tijdens onze cursus presenteren leert, ben jij binnen een korte periode in staat je boodschap rustig en overtuigend over te brengen op je publiek.

Wat kun je verwachten van de cursus presenteren?

Tijdens onze trainingen bestaat de groep steeds uit maximaal 8 deelnemers. Hierdoor ben je altijd gegarandeerd van een hoop persoonlijke aandacht.

Wat kun je verwachten na het volgen van de cursus presenteren?

  • De juiste presentatietechnieken toepassen tijdens het presenteren
  • Altijd jezelf zijn tijdens het spreken
  • Je boodschap overtuigend en doelgericht communiceren
  • Genieten van het moment dat je op het podium staat
  • Je boodschap beter verbaal en non-verbaal communiceren
  • Meer resultaten behalen uit je presentaties
  • Geen zenuwen meer voor het houden van een presentatie
Inschrijven voor cursus presenteren

Wil jij je presentatietechnieken direct verbeteren met onze cursus presenteren? Schrijf je dan vandaag nog in; inschrijven voor de training kan hier.

Onze cursus presenteren duurt 2x1 dag. Mocht je op 1 van de dagen verhinderd zijn, laat het ons dan even weten. Wij zorgen er dan voor dat je de het tweede deel op een andere datum kunt volgen.

Inspirerende locatie

Onze cursussen worden door heel Nederland gegeven en altijd op de meest inspirerende locaties. De locatie gaat je zeker helpen om het beste uit jezelf naar boven te halen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden bij jou in de buurt!

Onze referenties

Het verhaal van Star Valley door de ogen van de klant

Star Valley heeft inmiddels veel klanten mogen helpen bij hun ontwikkeling en groei. Hun mening en ervaring geven een onafhankelijk beeld van onze dienstverlening. Deze Star People kunnen jou wellicht helpen bij het maken van de juiste keuze.

Een aanrader!
Een aanrader!

"Maarten bedankt voor de inspirerende presentatietraining. Een aanrader voor iedereen die geregeld zijn verhaal vertelt aan anderen en hierin overtuigender wilt worden."

Lenneke Willig, consultant Kasparov
Presentatietraining
Presentatietraining

“Helder, goed en positief! Altijd goed om weer uitgedaagd te worden om duidelijk te presenteren”

Roel van Kempen - founder Sqoony
Motiverend om je grenzen op te zoeken en te verleggen
Motiverend om je grenzen op te zoeken en te verleggen

"Door de praktische insteek krijg je in een korte periode een zeer goed resultaat."

Leonie Denissen, assistent accountant Full Management Support
Leuk om uit je comfort zone gehaald te worden
Leuk om uit je comfort zone gehaald te worden

"Maarten is een kundige en enthousiaste trainer. In twee dagen mooie stappen kunnen bewerkstelligen."

Mathieu Manders, internet marketeer Yonego
Door details veel verbetering
Door details veel verbetering

"Zeer praktische training met gedetailleerde opbouwende feedback die je in de dagelijkse praktijk goed kunt toepassen."

Wendy Nijhuis, account manager Vobra Special Petfoods
Een cursus presenteren is voor iedereen

Of je nu in de sales, marketing of consultancy werkt, of gewoon met mensen werkt, een cursus presenteren is geschikt voor iedereen. Star Valley geeft al sinds 2007 diverse coaching en presentatietrainingen waardoor mensen concreet groeien in hun competenties en resultaten. Dit komt mede door onze unieke toepassing van de SPARKLE-methode™. Hiermee maken we mensen en bedrijven echt beter. Wij geloven dat iedereen kan presenteren en een boodschap overtuigend kan communiceren. Je collega’s en klanten zullen direct merken dat je bij Star Valley bent geweest. Dit garanderen wij!

Meer weten over Star Valley
Wat zeg je !?

Contact

VAN HARTE WELKOM OP ONZE TRAININGSLOCATIE

Onze trainingslocatie is gevestigd in het midden van één van de alleroudste bossen van Nederland. Deze inspirerende omgeving, in het Mastbos in Breda, gaat jou positief beïnvloeden.

Adres:
Stouwdreef 1, 4836 AK Breda