Starvalley
Specialist in presentatietrainingen
Menu
8.6
Excellent
2017

Cursus presenteren

Iedereen kan overtuigend presenteren

Iedereen moet weleens een presentatie houden. Wat het onderwerp van de presentatie ook is, je probeert zo duidelijk en overtuigend mogelijk een boodschap over te brengen. Dit gaat vaak gepaard met de nodige zenuwen en twijfels. Komt mijn bericht wel aan? Snappen mensen mij wel? Waarom krijg ik zo weinig reactie? Het is tijd om al deze twijfels weg te nemen, om vrij en overtuigend te kunnen presenteren. Leer al deze vaardigheden middels onze cursus presenteren.

Je boodschap overtuigend overbrengen

Zenuwen kunnen van grote invloed zijn op de manier hoe jij je boodschap overbrengt op je publiek. Door zenuwen zal je zelfvertrouwen verlagen, en zul je misschien gaan stotteren, vergeetachtig worden of fouten gaan maken. Wij geloven in de kwaliteiten van mensen. Als iemand overtuigend zijn of haar boodschap kan communiceren, zal het zelfvertrouwen verhogen en zal er meer resultaat geboekt gaan worden. Iedereen kan presenteren en met de juiste technieken, die je tijdens de cursus presenteren zal leren, kun jij ook overtuigend je boodschap overbrengen aan je publiek!

Wat kun je verwachten van de cursus presenteren?

We gaan in kleine groepen van 4 tot 8 personen aan de slag. Omdat de groepen zo klein zijn, kunnen wij de kwaliteiten van ieder persoon zo goed mogelijk gaan uitlichten en bekijken.

Na het volgen van de cursus presenteren kun je het volgende verwachten:

  • De juiste presentatietechnieken toepassen tijdens het presenteren
  • Altijd jezelf zijn tijdens het spreken
  • Je boodschap overtuigend en doelgericht communiceren
  • Genieten van het moment dat je op het podium staat
  • Je boodschap beter verbaal en non-verbaal communiceren
  • Meer resultaten behalen uit je presentaties
  • Geen zenuwen meer voor het houden van een presentatie
Inschrijven voor cursus presenteren

Wil je je presentatietechnieken gaan verbeteren met onze cursus presenteren? Schrijf je dan vandaag nog in voor onze presentatietraining; inschrijven voor de training kan hier.

Onze cursus presenteren duurt 2x 1 dag en wij hebben een voorkeur om beide trainingsdagen in dezelfde groep te zitten. Mocht u op één van de twee dagen verhinderd zijn, laat ons dit dan even weten. Wij zorgen dan dat je de tweede dag in een andere trainingsgroep kan volgen.

Inspirerende locatie

Al onze cursussen worden gegeven in één van de meest inspirerende locaties die er te vinden zijn, midden in één van de oudste bossen in Nederland. Deze locatie gaat je zeker inspireren om het beste in jezelf naar boven te halen.

 

Onze referenties

Het verhaal van Star Valley door de ogen van de klant

Star Valley heeft inmiddels veel klanten mogen helpen bij hun ontwikkeling en groei. Hun mening en ervaring geven een onafhankelijk beeld van onze dienstverlening. Deze Star People kunnen jou wellicht helpen bij het maken van de juiste keuze.

Een aanrader!
Een aanrader!

"Maarten bedankt voor de inspirerende presentatietraining. Een aanrader voor iedereen die geregeld zijn verhaal vertelt aan anderen en hierin overtuigender wilt worden."

Lenneke Willig, consultant Kasparov
Presentatietraining
Presentatietraining

“Helder, goed en positief! Altijd goed om weer uitgedaagd te worden om duidelijk te presenteren”

Roel van Kempen - founder Sqoony
Motiverend om je grenzen op te zoeken en te verleggen
Motiverend om je grenzen op te zoeken en te verleggen

"Door de praktische insteek krijg je in een korte periode een zeer goed resultaat."

Leonie Denissen, assistent accountant Full Management Support
Leuk om uit je comfort zone gehaald te worden
Leuk om uit je comfort zone gehaald te worden

"Maarten is een kundige en enthousiaste trainer. In twee dagen mooie stappen kunnen bewerkstelligen."

Mathieu Manders, internet marketeer Yonego
Door details veel verbetering
Door details veel verbetering

"Zeer praktische training met gedetailleerde opbouwende feedback die je in de dagelijkse praktijk goed kunt toepassen."

Wendy Nijhuis, account manager Vobra Special Petfoods
Een cursus presenteren is voor iedereen

Of je nu in de sales, marketing of consultancy werkt, of gewoon met mensen werkt, een cursus presenteren is geschikt voor iedereen. Star Valley geeft al sinds 2007 diverse coaching en presentatietrainingen waardoor mensen concreet groeien in hun competenties en resultaten. Dit komt mede door onze unieke toepassing van de SPARKLE-methode™. Hiermee maken we mensen en bedrijven echt beter. Wij geloven dat iedereen kan presenteren en een boodschap overtuigend kan communiceren. Je collega’s en klanten zullen direct merken dat je bij Star Valley bent geweest. Dit garanderen wij!

Meer weten over Star Valley
Wat zeg je !?

Contact

VAN HARTE WELKOM OP ONZE TRAININGSLOCATIE

Onze trainingslocatie is gevestigd in het midden van één van de alleroudste bossen van Nederland. Deze inspirerende omgeving, in het Mastbos in Breda, gaat jou positief beïnvloeden.

Adres:
Stouwdreef 1, 4836 AK Breda