Star Valley
Specialist in presentatietrainingen
Menu
8.7
Excellent
2020
Routebeschrijving

Vanaf Rotterdam

De reistijd vanaf regio Rotterdam is circa 40 minuten, via de A16 richting Breda. Neem afslag 15-Breda naar de N263 richting Breda/Rijsbergen (Zuidelijke rondweg), neem vervolgens de afslag richting Willem van Oranjelaan, sla rechtsaf naar Burgemeester Kerstenslaan, steek het kruispunt over van de Bouvignedreef en dan ligt de trainingslocatie na 100 meter aan je linkerzijde.

Vanaf Utrecht

De reistijd vanaf regio Utrecht is circa 50 minuten, via de A27 richting Breda. Neem afslag 15-Breda richting Breda/Bavel naar de Franklin Rooseveltlaan (Zuidelijke rondweg), neem vervolgens de afslag richting Willem van Oranjelaan, sla rechtsaf naar Burgemeester Kerstenslaan, steek het kruispunt over van de Bouvignedreef en dan ligt de trainingslocatie na 100 meter aan je linkerzijde.

Vanaf Eindhoven

De reistijd vanaf regio Eindhoven is circa 45 minuten, via de A58 richting Breda. Neem bij het Knooppunt St.Annabosch de afslag E311/A27 richting Utrecht/Breda. Neem afslag 15-Breda richting Breda/Bavel naar de Franklin Rooseveltlaan (Zuidelijke rondweg), neem vervolgens de afslag richting Willem van Oranjelaan, sla rechtsaf naar Burgemeester Kerstenslaan, steek het kruispunt over van de Bouvignedreef en dan ligt de trainingslocatie na 100 meter aan je linkerzijde.

Vanaf Antwerpen

De reistijd vanaf regio Antwerpen is circa 45 minuten, via de E19 richting Breda. Neem afslag 15-Breda naar de N263 richting Breda/Rijsbergen (Zuidelijke rondweg), neem vervolgens de afslag richting Willem van Oranjelaan, sla rechtsaf naar Burgemeester Kerstenslaan, steek het kruispunt over van de Bouvignedreef en dan ligt de trainingslocatie na 100 meter aan je linkerzijde.

Contact

VAN HARTE WELKOM OP ONZE TRAININGSLOCATIE

Onze trainingslocatie is gevestigd in het midden van één van de alleroudste bossen van Nederland. Deze inspirerende omgeving, in het Mastbos in Breda, gaat jou positief beïnvloeden.

Adres:
Stouwdreef 1, 4836 AK Breda