Star Valley
Specialist in presentatietrainingen
Menu
8.7
Excellent
2020

Presentatietraining Antwerpen

Leer vrij en krachtig te communiceren

Antwerpen is een bedrijvige stad, met vele bedrijven en werknemers die dagelijks bezig zijn om hun boodschap te verspreiden. Denk aan interne meetings, planpresentaties, seminars en verkoopgesprekken. Heb jij de overtuigingskracht om deze boodschap goed over te brengen, of heb je last van twijfels? Weet je niet zeker of je boodschap goed overkomt of ben je niet zeker van je presentatievaardigheden? Dan is onze presentatietraining ideaal en een echte aanrader om meer resultaten en zelfvertrouwen te behalen!

Schrijf je vandaag nog in voor één van onze presentatietrainingen

Communiceren vol overtuiging en zelfvertrouwen

Wij geloven dat iedereen zijn of haar boodschap zonder enige twijfel en vol overtuiging kan communiceren naar de doelgroep. Dankzij onze unieke aanpak, waarbij wij gebruik maken van de SPARKLE-methode™, kunnen wij naar de competenties kijken van elk individu en deze persoonlijk naar een hoger niveau gaan tillen. Of je nu voor een bedrijf in Antwerpen een salespitch moet gaan houden of moet presenteren tijdens een interne meeting, alles wat je leert tijdens onze presentatietraining kun je toepassen in het dagelijks leven. Het zal ervoor zorgen dat je veel vrijer en vol overtuiging kunt presenteren.

De presentatietraining

De presentatietraining duurt 2x 1 dag. In deze twee dagen heeft het de voorkeur om in dezelfde groep plaats te nemen. Mocht dit niet kunnen zorgen wij ervoor dat je op een andere dag de training kan voltooien. Neem hiervoor contact met ons op om dit te bespreken.

De training omvat onder andere de volgende punten:

  • Leren om je publiek te overtuigen
  • Je mannetje staan in het Antwerpse zakenleven
  • Leren om altijd jezelf te blijven tijdens een presentatie
  • Genieten van het overbrengen van je boodschap en de aandacht die je krijgt
  • Je publiek betere verbale en non-verbale communicatie versturen
  • Geen zenuwen meer hebben voor of tijdens je verhaal
  • Een presentatie kunnen geven zonder enige vorm van voorbereiding

Wij garanderen je dat je omgeving direct zal merken dat je vrijer en krachtiger overkomt!

Al onze trainingen worden gegeven op een zeer inspirerende locatie, namelijk in het Mastbos in Breda. Deze omgeving haalt je weg uit de drukte van Antwerpen en zal je helpen met het ontwikkelen van je persoonlijke doelen. Liever in-company (dus op je eigen locatie) of op een andere locatie? Uiteraard is dit ook mogelijk, neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Schrijf je in voor onze presentatietraining

Wil je aan de slag om je presentatietechnieken te verbeteren en je boodschap krachtiger over te brengen? Schrijf je dan in voor een van onze presentatietrainingen. Onze presentatietrainingen worden regelmatig gegeven, bekijk onze kalender voor de actuele data.

Schrijf je vandaag nog in voor één van onze presentatietrainingen

 

Referenties uit Antwerpen

Wij hebben al diverse presentatietrainingen gegeven voor bedrijven en werknemers uit Antwerpen. Omdat wij het verhaal van onze cursisten belangrijk vinden, kun je deze hier terugvinden. Laat je overtuigen door hun verhaal en zie wat onze presentatietraining voor hun betekend heeft. Hier kun je alle referenties lezen.

Ik heb echt veel geleerd!
Ik heb echt veel geleerd!

"Als leider van een bedrijf vind ik het zeer belangrijk dat ik de boodschap goed kan overbrengen. Star Valley heeft mij enorm geholpen in het bereiken van dit doel. Echt een aanrader."

Willem Smetsers, algemeen directeur Van Dijnsen beveiligingen
Leuk om uit je comfort zone gehaald te worden
Leuk om uit je comfort zone gehaald te worden

"Maarten is een kundige en enthousiaste trainer. In twee dagen mooie stappen kunnen bewerkstelligen."

Mathieu Manders, internet marketeer Yonego
Energieke trainer
Energieke trainer

“Maarten is een energieke trainer die gaat voor perfectie.”

Gilbert Gooijers, managing director CM
Het trainingsaspect is super!
Het trainingsaspect is super!

"Door meerdere malen zaken te trainen ga je bewust zaken ontwikkelen. Vervolgens ga je vanaf bewustzijn onbewust beter presenteren."

Michelle Hartmann, vestigingsmanager Trinamics Rotterdam
Duidelijk presenteren
Duidelijk presenteren

“Helder, goed en positief. Altijd goed om weer uitgedaagd te worden om duidelijk te presenteren.”

Roel van Kempen, founder Sqoony
Sinds 2007 laten wij mensen en bedrijven groeien

Star Valley is sinds 2007 actief bezig met bedrijven, managers, consultants, verkopers en vertegenwoordigers uit Antwerpen om ze te laten groeien in hun competenties en vaardigheden. Dankzij onze persoonlijke aanpak kunnen wij de competenties van ieder individu naar een hoger niveau tillen. Na onze presentatietraining zul je vrijer en krachtiger kunnen communiceren en dat gaan mensen in je omgeving direct merken. Het presenteren zal voortaan veel leuker zijn op het moment dat je merkt dat er resultaten geboekt worden. Wij beloven dat wij dit, samen met jou, haalbaar gaan maken!

Bekijk onze presentatietrainingen
Wat zeg je !?

Contact

VAN HARTE WELKOM OP ONZE TRAININGSLOCATIE

Onze trainingslocatie is gevestigd in het midden van één van de alleroudste bossen van Nederland. Deze inspirerende omgeving, in het Mastbos in Breda, gaat jou positief beïnvloeden.

Adres:
Stouwdreef 1, 4836 AK Breda