Star Valley
Specialist in presentatietrainingen
Menu
8.7
Excellent
2020

Presentatietraining Eindhoven

Ook jij kan het publiek overtuigen

In Eindhoven is veel bedrijvigheid. Denk alleen maar aan de tientallen bedrijven op de High Tech Campus. Dagelijks zijn managers, consultants, verkopers en vertegenwoordigers bezig om hun boodschap en verhaal te delen aan hun publiek. Weet jij zeker of deze boodschap aankomt bij je publiek? Ben je zenuwachtig voor het geven van een presentatie? Twijfel je aan je presentatievaardigheden? Dan is onze presentatietraining zeer geschikt!

Onze unieke trainingsmethode

Wij geloven dat iedereen overtuigend en zonder zenuwen zijn of haar boodschap kan vertellen, en daarmee het publiek kan overtuigen. Om dit kracht bij te zetten gebruiken wij een unieke trainingsmethode. Deze methode helpt je om het beste in je naar boven te halen, waarbij er goed gekeken wordt naar je persoonlijke kracht. Deze proberen wij tijdens de presentatietraining zo goed mogelijk aan te spreken, om deze te kunnen verbeteren. Direct na de presentatietraining zal je omgeving merken dat je met meer kracht en vrijheid kan communiceren.

Individuele aandacht in groepsverband

Onze presentateitrainingen voor Eindhoven worden gegeven in kleine groepen van 4 tot 8 personen. In deze vorm kunnen wij iedereen de persoonlijke aandacht geven die hij of zij nodig heeft. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat iedereen op zijn of haar persoonlijk vlak naar een hoger niveau getild wordt.

Wat kan ik verwachten van de presentatietraining?

De presentatietraining duurt in totaal 2x 1 volledige dag. Tijdens deze twee dagen zul je in dezelfde groep plaatsnemen. Mocht je één van de twee dagen verhinderd zijn, laat het ons dan even weten. Wij zorgen dan dat je de tweede dag in een andere groep kan aansluiten.

Na het volgen van onze presentatietraining kun je:

  • Vrijer communiceren met collega's en met je publiek
  • Zonder zenuwen en zonder voorbereiding een overtuigende presentatie geven
  • Je publiek beter inschatten en hierop inspelen met verbale en non-verbale signalen
  • Leren om ten alle tijden jezelf te zijn
  • Je mannetje staan in het Eindhovense zakenleven
  • Leren om mensen met je verhaal te overtuigen
  • Genieten van alle aandacht die je krijgt
Onze trainingslocatie

Al onze presentatietrainingen worden gegeven op een zeer inspirerende en prachtige locatie, namelijk in het Mastbos in Breda. Deze omgeving haalt je weg uit de drukte van Eindhoven en dit zal je aanzienlijk helpen met de presentatietraining. Liever in-company (dus op je eigen locatie) of op een andere locatie? Uiteraard is dit ook mogelijk, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Referenties uit Eindhoven

Wij hebben diverse bedrijven en werknemers in Eindhoven geholpen met onze presentatietraining om hun boodschap overtuigend te communiceren. Wij delen graag hun ervaringen zodat je kan zien wat onze presentatietraining voor hun heeft betekend. Lees hier alle referenties.

Een intensieve, praktijkgerichte training!
Een intensieve, praktijkgerichte training!

"Ster in presenteren is een intensieve, praktijkgerichte training waarin door heel veel te doen veel resultaat bereikt wordt. Maarten creëert een veilige omgeving, doet scherpe observaties en geeft feedback waar je echt iets mee kunt." 

Hedi Bakker, specialist arbeidsvoorwaarden Brabant Water
De reacties en feedback zijn zeer lovend
De reacties en feedback zijn zeer lovend

"Het was een goede inspirerende sessie met een mooie balans van theorie, presentatie en interactie waarbij het doel zeker is behaald."

Nicky Wijsen, manager PWC
Een aanrader!
Een aanrader!

"Maarten bedankt voor de inspirerende presentatietraining. Een aanrader voor iedereen die geregeld zijn verhaal vertelt aan anderen en hierin overtuigender wilt worden."

Lenneke Willig, consultant Kasparov
Het trainingsaspect is super!
Het trainingsaspect is super!

"Door meerdere malen zaken te trainen ga je bewust zaken ontwikkelen. Vervolgens ga je vanaf bewustzijn onbewust beter presenteren."

Michelle Hartmann, vestigingsmanager Trinamics Rotterdam
Motiverend om je grenzen op te zoeken en te verleggen
Motiverend om je grenzen op te zoeken en te verleggen

"Door de praktische insteek krijg je in een korte periode een zeer goed resultaat."

Leonie Denissen, assistent accountant Full Management Support
Iedereen kan overtuigend presenteren

Bij Star Valley zijn wij dagelijks bezig om bedrijven, verkopers, managers en consultants, die in Eindhoven gevestigd of werkzaam zijn, hun boodschap overtuigend te communiceren naar hun publiek. Sinds 2007 helpen wij deze bedrijven en mensen om te groeien in hun competenties en resultaten. Dankzij onze unieke SPARKLE-methode™ zorgen wij ervoor dat je nooit meer met zenuwen of twijfels je boodschap presenteert, maar juist met volle overtuiging, plezier en enthousiasme. Na het volgen van een van onze presentatietrainingen zul je merken dat het presenteren makkelijker en leuker wordt, dat beloven wij!

Bekijk onze presentatietrainingen
Wat zeg je !?

Contact

VAN HARTE WELKOM OP ONZE TRAININGSLOCATIE

Onze trainingslocatie is gevestigd in het midden van één van de alleroudste bossen van Nederland. Deze inspirerende omgeving, in het Mastbos in Breda, gaat jou positief beïnvloeden.

Adres:
Stouwdreef 1, 4836 AK Breda