Star Valley
Specialist in presentatietrainingen
Menu
8.7
Excellent
2020

Spreken in het openbaar

Leer overtuigend en enthousiast spreken in het openbaar

Last van zenuwen tijdens het spreken in het openbaar? Twijfels of je wel overtuigend genoeg bent? Breng je de boodschap goed over en luistert je publiek wel aandachtig? Of presenteer je regelmatig maar wil je jezelf hierin verbeteren? Dan is onze presentatietraining Ster in presenteren zeker geschikt voor jou!

Spreken in het openbaar met overtuiging en enthousiasme

Mensen overtuigen is een proces waar je dagelijks mee te maken hebt. Denk aan al je klanten, collega's, vrienden en familie. Als je hierin jezelf kan zijn, krijg je meer zelfvertrouwen en word je beter in communicatie. Wij geloven in de kracht van enthousiasme en overtuiging, waardoor mensen met meer zelfvertrouwen en kracht hun boodschap kunnen overbrengen. Via onze presentatietraining begeleiden wij jou om uiteindelijk drempelloos en gefocused de beoogde doelstellingen te halen.

Geschikt voor iedereen die spreekt in het openbaar

Als je regelmatig communiceert, zul je merken dat je niet altijd het gewenste resultaat bereikt. Onze presentatietraining is uniek en geschikt voor iedereen die spreekt in het openbaar. Of je nu een verkoper bent die overtuigend zijn verhaal moet overbrengen of een manager die intern een verhaal met zijn team deelt, de technieken die je leert tijdens onze presentatietraining zijn eenvoudig toe te passen in de praktijk. Doordat de gesprekken je hierdoor makkelijker afgaan, zul je vrijer kunnen spreken en krijg je meer zelfvertrouwen. Je komt overtuigender over en behaalt meer resultaat.

Groepscoaching met een persoonlijk karakter

Tijdens de training kijken we naar naar je individuele kwaliteiten. Al onze kandidaten hebben hetzelfde doel, maar iedereen zal het leren op zijn of haar eigen manier. Wij werken in kleine groepen van 4 tot 8 personen, zodat wij iedereen de aandacht kunnen geven die hij of zij nodig heeft. Groepscoaching met een persoonlijk karakter.

Wat je zeker kunt na deze presentatietraining is
  • Drempelloos spreken in het openbaar
  • Altijd jezelf zijn tijdens een presentatie
  • Mensen overtuigen en enthousiasmeren
  • Zonder zenuwen voor een grote groep mensen staan
  • Genieten van aandacht en deze inzetten voor het behalen van meer resultaat
  • Verbaal en non-verbaal meer invloed uitoefenen op het publiek
  • Zonder voorbereiding een uitstekende presentatie geven
Duur en investering

De presentatietraining duurt 2x 1 dag en het heeft de voorkeur om beide trainingsdagen in dezelfde groep deel te nemen. Echter mocht je één van de twee geplande trainingsdagen niet kunnen, neem dan contact met ons op. We kunnen je dan inplannen bij een andere groep. Jouw investering voor deze presentatietraining is 995,00 EUR all-in, exclusief BTW.

Overtuigend spreken in het openbaar

Star Valley heeft jarenlange ervaring in presentatietraingen. Sinds 2007 laten zij mensen en bedrijven groeien in hun vaardigheden en resultaten. Zij realiseren dit door een persoonlijke aanpak en unieke betrokkenheid. Hiermee maken ze mensen en bedrijven echt beter. Zij geloven dat iedereen kan overtuigen en zijn verhaal goed kan vertellen. Collega’s en klanten zullen direct merken dat je bij Star Valley bent geweest. Gegarandeerd!

 

Meer over Star Valley
Wat zeg je !?

Contact

VAN HARTE WELKOM OP ONZE TRAININGSLOCATIE

Onze trainingslocatie is gevestigd in het midden van één van de alleroudste bossen van Nederland. Deze inspirerende omgeving, in het Mastbos in Breda, gaat jou positief beïnvloeden.

Adres:
Stouwdreef 1, 4836 AK Breda