Star Valley
Specialist in presentatietrainingen
Menu
8.7
Excellent
2020

Overtuigend spreken

Overtuigend spreken tijdens belangrijke gesprekken

Iedereen communiceert op zijn of haar manier. Of het nu gaat om 1-op-1 gesprekken of presenteren voor een grote groep, overtuigend spreken is erg belangrijk en onderscheidt jou van de rest. Komt je boodschap soms onduidelijk over of kun jij jezelf soms nog beter presenteren? Leer dan de technieken van overtuigend spreken tijdens onze presentatietraining. Hierdoor word je nog beter!

Krachtig en duidelijk presenteren

Iedereen heeft weleens meegemaakt dat zijn of haar boodschap niet goed over is gekomen. Tijdens een presentatie kan dit leiden tot vragen of onbegrip, iets wat je wilt voorkomen. Door overtuigend spreken kun je de boodschap effectiever overbrengen, met de kracht van enthousiasme en overtuiging. Hierdoor zal je publiek de boodschap sneller begrijpen en ook meer geneigd zijn tot het ondernemen van een actie.

Training zorgt voor overtuiging

Mensen in diverse functies als consultancy, management, sales en marketing hebben dagelijks te maken met hun boodschap en hoe deze overgebracht wordt op hun klanten of prospecten. Door deze vaardigheden te trainen kunnen ze vrijer gaan spreken, waardoor het zelfvertrouwen toeneemt en je meer resultaten uit je gesprekken gaat halen. Overtuigend spreken is dus middels technieken aan te leren, voor iedereen.

Groepstraining met een persoonlijk karakter

In kleine groepen van 4 tot 8 personen gaan wij aan het werk. Op deze manier kunnen wij de aandacht het beste verdelen over de gehele groep. Aangezien iedereen hetzelfde doel heeft, maar ieder het leert op zijn of haar manier, willen wij de individuele kwaliteiten van iedereen persoonlijk bekijken.

Wat je kunt verwachten van jezelf na deze training is
  • Drempelloos overtuigend spreken
  • Altijd jezelf zijn tijdens een presentatie
  • Mensen overtuigen en enthousiasmeren
  • Zonder zenuwen voor je publiek staan
  • Genieten van aandacht en deze inzetten voor het behalen van meer resultaat
  • Verbaal en non-verbaal meer invloed uitoefenen op het publiek
  • Zonder voorbereiding een uitstekende presentatie geven
Inschrijven voor overtuigend spreken en onze locatie

De presentatietraining voor overtuigend spreken duurt 2x 1 dag en het heeft de voorkeur om beide trainingsdagen in dezelfde trainingsgroep deel te nemen. Mocht je één van de twee geplande trainingsdagen niet kunnen, neem dan contact met ons op. Wij zullen er dan voor zorgen dat je bij een andere trainingsgroep kunt aansluiten.

Wij geven regelmatig een presentatietraining overtuigend spreken op onze eigen trainingslocatie. Al onze trainingsdata kun je vinden in onze kalender.

Wij hebben één van de meest inspirerende locaties, die een perfecte setting is voor een presentatietraining. Wij heten je graag welkom in het Mastbos in Breda, een van de oudste bossen van Nederland. Deze locatie gaat jou tijdens de training positief beïnvloeden.

 

Onze referenties

Star Valley heeft inmiddels veel klanten mogen helpen bij hun ontwikkeling en groei. Hun mening en ervaring geven een onafhankelijk beeld van onze dienstverlening. Deze deelnemers kunnen jou wellicht helpen bij het maken van de juiste keuze.

Een erg prettige manier van training geven!
Een erg prettige manier van training geven!

"Maarten creëert een goede sfeer waardoor je jezelf snel op je gemak voelt. Een erg prettige manier van training geven." 

René van der List, calculator/engineer Van Dijnsen beveiligingen
Energieke trainer
Energieke trainer

“Maarten is een energieke trainer die gaat voor perfectie.”

Gilbert Gooijers, managing director CM
Ik heb echt veel geleerd!
Ik heb echt veel geleerd!

"Als leider van een bedrijf vind ik het zeer belangrijk dat ik de boodschap goed kan overbrengen. Star Valley heeft mij enorm geholpen in het bereiken van dit doel. Echt een aanrader."

Willem Smetsers, algemeen directeur Van Dijnsen beveiligingen
Charismatische en betrokken persoonlijkheid
Charismatische en betrokken persoonlijkheid

"Maarten is een charismatische, betrokken persoonlijkheid en staat fris en ongedwongen voor de groep. Meest prettige aan hem vond ik dat hij zo goed voorbereid was."

Thera Cornelis, regio aanvoerder Jong Ondernemen
Leuk om uit je comfort zone gehaald te worden
Leuk om uit je comfort zone gehaald te worden

"Maarten is een kundige en enthousiaste trainer. In twee dagen mooie stappen kunnen bewerkstelligen."

Mathieu Manders, internet marketeer Yonego
Iedereen kan overtuigend spreken

Star Valley heeft jarenlange ervaring in coachen en trainen. Sinds 2007 laten we mensen en bedrijven concreet groeien in hun competenties en resultaten. Wij realiseren dit door een persoonlijke aanpak en onze unieke trainingsmethode. Hiermee maken we mensen en bedrijven echt beter. Wij geloven dat iedereen kan overtuigen en zijn verhaal goed kan verkopen. Je collega’s en klanten zullen direct merken dat je bij ons bent geweest. Dit garanderen wij!

 

Over Star Valley
Wat zeg je !?

Contact

VAN HARTE WELKOM OP ONZE TRAININGSLOCATIE

Onze trainingslocatie is gevestigd in het midden van één van de alleroudste bossen van Nederland. Deze inspirerende omgeving, in het Mastbos in Breda, gaat jou positief beïnvloeden.

Adres:
Stouwdreef 1, 4836 AK Breda