Star Valley
Specialist in presentatietrainingen
Menu
8.7
Excellent
2020

Gratis als VIP naar de Eneco Tour

Op 20 sept a.s. komen de wielrenners van de Eneco Tour naar Breda. Als deelnemer van onze presentatietraining kun je hier gratis bij aanwezig zijn. Het is nu al zeker dat Tom Dumoulin, Sagan en Van Avermaet strijden in deze tijdrit van 9,6 km. Maak dit unieke evenement mee op de start/finish locatie en beleef de wielersport van dichtbij.

Schrijf jezelf uiterlijk 16 september in voor één van onze 2 presentatietrainingen van 2016. Bij 1 inschrijving ontvang je 50% korting en bij 2 inschrijvingen ontvang je 100% korting op een VIP-ticket t.w.v. 99,00 Euro (excl. BTW). Je kunt jezelf direct inschrijven voor 1 van de presentatietrainingen en wij zenden de VIP-tickets binnen enkele werkdagen naar je toe. Wil je meer informatie omtrent deze actie? Neem dan contact met ons op.

Star Valley is business partner van Lead2Deal. Lead2Deal ondersteunt de Stichting Breda Wielerstad met het aantrekken van bedrijven en ondernemers naar het VIP dorp van de Eneco Tour. Vanuit het all inclusive VIP Tour café heb je uitstekend zicht op de star/finish en word je uitgebreid voorzien van heerlijk eten en drinken. Wil je meer informatie over dit event? klik hier.

Deel dit item:    
terug naar vorige pagina

Contact

VAN HARTE WELKOM OP ONZE TRAININGSLOCATIE

Onze trainingslocatie is gevestigd in het midden van één van de alleroudste bossen van Nederland. Deze inspirerende omgeving, in het Mastbos in Breda, gaat jou positief beïnvloeden.

Adres:
Stouwdreef 1, 4836 AK Breda