Star Valley
Specialist in presentatietrainingen
Menu
8.7
Excellent
2020

Star Valley laat ook kinderen stralen

Wij van Star Valley voelen ons maatschappelijk betrokken. Daarom investeren wij niet alleen in jou en je bedrijf, maar steunen wij ook goede doelen. Star Valley is gewaardeerd sponsor van het Sterrenfonds. Het Sterrenfonds geeft kinderen een steuntje in de rug. Nog altijd zijn er in Nederland veel kinderen, die niet voluit kind kunnen zijn. Omdat ze ernstig ziek zijn of in financiele armoede leven. Omdat hun ouders niet voor ze kunnen zorgen of hun ontwikkeling meer aandacht nodig heeft. Het Sterrenfonds steunt goede doelen en organisaties, die juist deze kinderen een steuntje in de rug geven en wensen van deze kinderen zo snel mogelijk uit laten komen.

"Het Sterrenfonds geeft kinderen de aandacht die ze verdienen en laat ze stralen door hun wensen te vervullen. Wij vinden het vanzelfsprekend dat we hierin een bijdrage leveren."; aldus Maarten Verbunt van Star Valley.

Het Sterrenfonds laat kinderen stralen!

Deel dit item:    
terug naar vorige pagina

Contact

VAN HARTE WELKOM OP ONZE TRAININGSLOCATIE

Onze trainingslocatie is gevestigd in het midden van één van de alleroudste bossen van Nederland. Deze inspirerende omgeving, in het Mastbos in Breda, gaat jou positief beïnvloeden.

Adres:
Stouwdreef 1, 4836 AK Breda